شارژ سيم كارت ايرانسل
شارژ سیم کارت های اعتباری ایرانسل، سيمكارت رایتل، همراه اول و تالیا- پرداخت آنلاین قبض -شارژ وايمكس

استفاده از وایمکس فرصت مناسبی برای اتصال به اینترنت محسوب می‌شود اما متاسفانه این سیستم در حین حرکت با اختلالات فراوانی روبروست؛ حال تصور کنید از اپراتور تلفن همراه مورد نظرتان بسته‌ی اینترنتی با سرعت بالا دریافت کرده‌اید و می‌خواهید در حین حرکت نیز اینترنت پرسرعت داشته باشید اما چگونه؟

 
 
برای این که در حین حرکت اینترنت را برروی تبلت و یا موبایلتان تجربه کنید تنها کافی است یک گوشی هوشمند داشته باشید؛ مراحل زیر گوشی شما را به یک مودم وایرلس تبدیل خواهد کرد. البته به یاد داشته باشید که باید گوشیتان به شبکه‌ای اینترنت متصل باشد.
 
سیستم عامل اندروید
 
به منوی گوشی خود مراجعه کرده و گزینه‌ی تنظیمات را انتخاب کنید. حال در منوی تنظیمات گزینه بیشتر بیشتر یا (move) را انتخاب کنید. در منوی باز شده گزینه اتصال و نقاط قابل حمل یا (Tethering and portable hotspot) را انتخاب کنید.
 
بعد از این مرحله باید گزینه نقطه wi-fi قابل حمل را فعال کرده و در قسمت تنظیمات، نام شبکه مورد نظر خود و کلمه عبور را وارد کرده و در آخر تنظیمات را ذخیره کنید.
 
سیستم عامل iOS
 
برای فعال کردن این گزینه در گوشی‌های اپل ابتدا به منوی تنظیمات مراجعه کرده و سپس به منوی Personal Hotspot مراجعه کنید.
 
بعد از انجام این فرآیند باید گزینه‌ی wi-fi را لمس کنید؛ حال دستگاه آیفون شما تبدیل یک مودم وایرلس شده است.
 
بهتر است توجه داشته باشید که می‌توان این گزینه را هم در حالت بی‌سیم و هم در حالت vsb و Bluetooth منتقل کرد. در دستگاه‌های آیفون کلمه عبور به صورت پیش فرض به کاربران ارائه می‌شود.
 
ویندوز فون
 
برای فعال کردن این گزینه در گوشی‌هایی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز بعد از مرحله به منوی تنظیمات internet sharing را لمس کنید.
 
بعد از انجام این عملیات وضعیت sharing دستگاه خود را برروی حالت "on" قرار دهید نام و کلمه عبور دلخواهتان را وارد کرده و سپس گزینه "setup" را لمس کنید.
 
 
شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول)


تاریخ: شنبه 25 آبان 1392برچسب:تبديل,موبايل,مودم,وايرلس,
ارسال توسط نوري

این روزها دغدغه بسیاری از خریداران گوشی، برند و قیمت محصول مورد نظر است. شاید در نگاه اول اگر یکی از دو فاکتور ذکر شده در دسترس نباشد خرید غیرممکن به نظر برسد اما کارشناسان می‌گویند هنگام خرید یک گوشی هوشمند بهتر است تمرکز خود را بیشتر برروی امکانات متمرکز سازید زیرا برند تنها نامی روی گوشی شماست و اطمینان داشته باشید اگر از گوشی خود به خوبی مراقبت کنید، هرگز دچار مشکل نخواهید شد.

 
 
در این گزارش نگاهی به چهار مدل از گوشی‌های هوشمند با قیمت زیر 500 هزار تومان می‌اندازیم.
 
هواوی Y300
 
Huawei Ascend Y300
 
این گوشی هوشمند از لحاظ ابعاد، 130 گرمی اندازه‌ای معادل 10 سانتی‌متر (چهار اینچ) دارد.
 
وضوح تصویرش 480*800 پیکسل بوده که با توجه به قیمت 465 هزار تومانی‌اش یکی از نقاط مثبت این گوشی محسوب می‌شود.
 
از دیگر مواردی که در رابطه با این مدل می‌توان بدان اشاره کرد استفاده از فناوری مالتی تاچ است. اگرچه سایر رقبا هم توانایی چند لمسی بودن صفحه‌نمایش را به کاربران ارائه می‌دهند ولی نقطه تمایز این دستگاه پشتیبانی از پنج انگشت بصورت همزمان است.
 
صفحه‌نمایش این Y300 هواوی مجهز به فناوری محافظ است که از خط افتادن برروی صفحه‌نمایش جلوگیری می‌کند. این گوشی همچنین توانایی پشتیبانی از کارت‌های حافظه تا ظرفیت 32 گیگابایت را دارد و حافظه داخلی که شرکت سازنده برای دستگاه درنظر گرفته چهار گیگ است.
 
در این بین نباید رابط میان پردازنده و حافظه داخلی یا همان رم را فراموش کرد. رم این گوشی 512 مگابایت است که با توجه به قیمتش مناسب به نظر می‌آید. اطلاعات و داده‌های مربوط به هر برنامه‌ای که قصد اجرا شدن دارد، روی رم قرار می‌گیرد. دلیل انجام این عمل ایجاد تعادل بین سرعت پردازنده و دیسک سخت است.
 
از آنجایی که پردازشگرها سرعت بسیار زیادی دارند و سرعت دیسکهای سخت نسبت به آنها پایین است، رم می‌تواند با قرارگیری بین این دو یک تعادل سرعت ایجاد کند.
 
این گوشی از ورژن دو بلوتوث پشتیبانی می‌کند که چندان جدید نیست و یکی از نقاط ضعفش به حساب می‌آید. سیستم عاملی که شرکت سازنده برای این اسمارت فون در نظر گرفته اندروید 4.1 یا همان نسخه جیلی بین است.
 
همچنین از دیگر نکات که نباید آن را از قلم انداخت، دوربین پنج مگاپیکسلی این دستگاه است که به فلاش ال ای دی مجهز شده است علاوه بر این به دوربین ثانویه برای مکالمات تصویری مجهز است.
 
در قلب تپنده این دستگاه پردازنده‌ای دو هسته‌ای با فرکانس یک گیگاهرتز قرار گرفته که می‌توان این موضوع را یکی از نقاط قوت هواوی Y300 محسوب کرد.
 
گلکسی MINI 2 سامسونگ
 
Samsung Galaxy mini 2 S6500
 
فرم کلی این گوشی ساده و وزن آن 105 گرم است که با توجه به قیمت 479 هزار تومانی‌اش از مدل‌های کم وزن به حساب می‌آید. البته در کنار وزن این گوشی نباید اندازه هشت سانتی‌متری (3.2 اینچی) دستگاه را فراموش کرد.
 
کیفیت صفحه نمایش این مدل 320.480 پیکسل است که مجموعا 256هزار رنگ را برای کاربر به نمایش میگذارد. مانند اکثر گوشیهای هوشمند، گلکسی MINI 2 سامسونگ می‌تواند تا چهار انگشت را بصورت همزمان پشتیبانی ‌کند.
 
متاسفانه در صفحه نمایش این گوشی از فناوری محافظ استفاده نشده و همین موضوع را می‌توان به عنوان یک نقطه ضعف تلقی کرد.
 
همچنین این تلفن هوشمند مجهز به نسخه سوم بلوتوث است که سرعت انتقال بالاتری را نسبت به نسخه‌های پیشین به کاربر ارائه می‌دهد.
 
دوربین تعبیه شده در پشت دستگاه کیفیتی معادل 3.12 مگاپیکسل دارد. بهتر بود شرکت سازنده علاوه بر دوربین اصلی، یک دوربین ثانویه برای این مدل درنظر می‌گرفت.
 
سیستم عاملی که سامسونگ برای این گوشی در نظر گرفته Ginger Bread (نان زنجبیلی) یا همان اندروید 2.3.6 است.
 
گلکسی MINI 2 سامسونگ مجهز به یک پردازنده 800 مگاهرتزی است که در مقایسه با سایر رقبا قدرت پردازش کمتری دارد. در کنار این پردازنده رمی 512 مگابایتی قرار گرفته که با توجه به قیمتش منطقی است.
 
اکسپریا TIPO سونی
 
Sony Xperia tipo
 
اول از هر چیز باید گفت که طراحی این گوشی سبک با وزن 99.4 گرمی‌اش از نقاط مثبت دستگاه به حساب می‌آید. اندازه‌اش هشت سانتی‌متر (3.2 اینچ) است که اندازه‌ای معادل گلکسی MINI 2 سامسونگ دارد.
 
مالتی تاچ این گوشی تنها از دو انگشت به صورت همزمان پشتیبانی کرده که در این زمینه نتوانسته عملکردی جالبی را نسبت به سایر رقبا از خود به نمایش بگذارد.
 
صفحه نمایش این اسمارت فون مانند بسیاری از هم گروهی‌هایش در خانواده اکسپریا مجهز به فناوری ضد خش است. حافظه داخلی این گوشی چهار گیگابایت بوده اما تنها دو و نیم گیگابایت آن در اختیار کاربر قرار می‌گیرد، البته این موضوع را می‌توان با نصب کارت‌حافظه خارجی روی TIPO برطرف کرد.
 
نسخه بلوتوث این گوشی 419 هزار تومانی، 2 است و در درونش یک پردازشگر 800 مگاهرتزی به چشم می‌خورد. دوربین TIPO از وضوح 3.15 مگاپیکسل بهره می‌برد. سیستم عامل این دستگاه اندروید 4.0.4 یا همان ساندویچ بستنی است.
 
L3 E435 اپتیموس ال جی
 
LG Optimus L2 II E435
 
با توجه به آمار خرید گوشی در ایران این روزها کمتر کسی به امکانات ارائه شده توسط شرکت ال جی توجه می‌کند. برخلاف بسیاری از گوشی ها L3 با اندازه هشت سانتی‌متری (3.2 اینچ) و وزن 110 گرمیش قابلیت به کار بردن دو سیم کارت به طور هم زمان را در لیست امکانات خود جای داده است.
 
این گوشی از ورژن بلوتوث سه برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کند. با وجود چهار گیگابایت حافظه داخلی، کاربر تنها به 1.6 از این حجم دسترسی دارد اما از طرفی میتوان با نصب کارت حافظه تا حجم 32 گیگابایت این نیاز را برطرف کرد.
 
دوربین این دستگاه قدرتی برابر با 3.15 مگاپیکسل دارد. از نکات منفی‌اش می‌توان به نداشتن دوربین ثانویه اشاره کرد. سیستم عامل این دستگاه نسخه 4.1.2 جیلی بین اندروید است. در کنار این امکانات این گوشی 404 هزار تومانی مجهز به پردازنده‌ای یک گیگاهرتزی است. این مدل همچون سایر رقبایش از یک رم 512 مگابایتی بهره می‌برد.
 
 
جمع‌بندی
 
اگر بخواهیم نگاهی اجمالی به تفاوت‌های این چهار مدل بیندازیم باید بگوییم که ال جی یکی از بهترین گزینه‌ها برای آن دسته از کسانی است که نیاز به استفاده هم زمان از دو سیم کارت در یک گوشی دارند.
 
اما اگر به دنبال گوشی با طول نسبتا بلند هستید در این رنج قیمت هوآوی Y300 با طولی معادل چهار اینچ می‌تواند به عنوان گزینه‌ای مناسب مطرح باشد.
 
یکی دیگر از ملاکهای مهم برای خرید گوشی وزن آن به حساب می‌آید. در این میان رتبه اول به گلکسی MINI 2 سامسونگ و اکسپریا TIPO سونی اختصاص پیدا می‌کند.
 
 
شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول)


ارسال توسط نوري

ممکن است عده‌ای از مشترکان تلفن همراه هنگام خرید کارت‌های حافظه با این سوال که کدام حافظه عملکرد بهتری از خود به نمایش می‌گذارد، روبرو شده باشند.

 
 
اکثر گوشی‌های تلفن همراه مجهز به درگاه کارت حافظه هستند. در حقیقت کارت حافظه‌ای که دستگاه‌های موبایل با آن سازگار است، Micro SD نام دارد.
 
عبارت SD مخفف کلمه Secure Digital به معنای دیجیتال امن است که اولین بار توسط پاناسونیک اختراع شد.
 
سال 2001 اولین کارت‌های SD روانه بازار شدند. کاربرد بیشتر این کارت‌ها در دوربین‌های عکاسی دیجیتال نمود پیدا کرد و با پیشرفت دنیای تکنولوژی، سرعت انتقال داده از اهمیت بالایی برخوردار شد و کارت‌های حافظه نیز از این قضیه مستثنی نبودند. بدین ترتیب کارت‌های حافظه‌ای به نام SDHC ، Micro SD و SDYC به بازار روانه شدند.
 
Micro SD
 
حجم این کار‌ت‌ها بازه 128 مگابایت تا دو گیگابایت را در برمی‌گیرد. این کارت‌ها در ابتدای عرضه گوشی‌هایی که مجهز به درگاه کارت حافظه بودند با استقبال خوبی مواجه شدند اما با پیشرفت تکنولوژی به علت حجم محدود دیگر همانند سابق از آن‌ها استقبال نمی‌شود.
 
SDHC و SDHC Micro
 
HC در عبارت بالا به معنای ظرفیت زیاد است در حقیقت حجم در این سری از کارت‌ها از چهار تا 64 گیگابایت را دربرمی گرفت. امروزه کاربران بسیاری از این کارت‌ها استفاده می‌کنند باید این موضوع را در نظر گرفت که SDHCها در دستگاه‌های کارت‌خوان ساخت 2008 به قبل کار نمی‌کنند.
 
SDXC و Micro SDXC
 
در یک کلمه این کارت‌ها حجم را گسترش داده‌اند.
 
بازه حجمی SDXCها از 64 گیگابایت تا دو ترابایت را شامل می‌شود البته نباید این موضوع را از قلم انداخت که این کارت‌ها بسیار گران قیمت هستند.
 
Class درج شده روی کارت به چه معناست
 
روی اکثر کارت‌های حافظه عددهایی از بازه دو تا 10 درج شده است که حداقل سرعت انتقال داده در یک ثانیه را بازگو می‌کنند. در حال حاضر بهترین کلاس حافظه برای تلفن‌های هوشمند، کلاس شش است.
 
بهتر است هنگام خرید کارت‌های حافظه، به برند جنس مربوط توجه و ازبرندهای معتبر استفاده کنید چرا که استفاده از اجناس گمنام احتمال از دست دادن اطلاعات شما را افزایش می‌دهد.
 
عمر مفید هر کارت حافظه معمولا 10 سال است. بهتر است قبل از خرید کارت‌های حافظه با ظرفیت‌های بالا نگاهی به مشخصات دستگاه خود بیندازید.
 
 
شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول)


تاریخ: شنبه 25 آبان 1392برچسب:بهترین,حافظه,تلفن,همراه,
ارسال توسط نوري

وایمکس نامی برای تکنولوژی است که در سراسر جهان برای اینترنت در حال حرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال این تکنولوژی در کشور ما که از فقر پهنای باند و توزیع اینترنت رنج می‌برد برای ابتدایی‌ترین شکل یعنی اتصال ثابت به اینترنت به کار می‌رود.

 
طی یکی دو سال اخیر دو شرکت ایرانسل و مبین‌نت روی تکنولوژی وایمکس سرمایه‌گذاری و تبلیغات گسترده‌ای انجام دادند و به دنبال آن مشتریان زیادی را نیز به سمت خود جلب کرده‌اند. بسیاری از این مشترکان از روی ناچاری از فقدان اتصال ثابت در مناطق سکونت یا کار خود به سمت این سرویس روی آورده‌اند، اما خود وایمکس هم دارای محدودیت‌ها و ضعف‌هایی هم هست. ما با طرح و پاسخ به چند سوال معمول شما را با مزایا و معایب وایمکس آشنا می‌کنیم تا در انتخاب تصمیم بهتر برای خرید وایمکس یا رفتن به سمت روش‌های دیگر به شما کمک کنیم.
 
آیا وایمکس بهتر از ADSL است؟
پاسخ به این پرسش بدون دانستن نیازها و مشخصات متقاضی کار صحیحی نیست. بنابراین شاید بهتر است پرسش را به این شکل مطرح کنیم که آیا وایمکس برای من بهتر است یا ADSL؟ طبیعتا برای مناطقی که در آنها ADSL وجود دارد بهتر است ابتدا آن روش را امتحان کنیم، به طور عمومی اتصال به ADSL که از طریق خطوط تلفن صورت می‌گیرد سرعت و کیفیت بهتری نسبت به وایمکس دارد که از خطوط بی‌سیم بهره می‌برد. انواع و اقسام محدودیت‌ها برای اتصال در هر دو روش وجود دارد، اما نزدیکی یا دوری محل متقاضی به مرکز مخابراتی (برای ADSL) و به دکل وایمکس (‌برای وایمکس) جزو فاکتورهای اصلی است. اگر فاصله شما به مرکز مخابراتی بسیار نزدیک است و شرکت خدمات‌دهنده هم می‌تواند ADSL ارائه دهد، پس این روش را توصیه می‌کنیم، اما اگر در جایی قرار دارید که از مرکز مخابراتی دور است یا اساسا اتصال ADSL وجود ندارد، طبیعتا چاره‌ای جز اتصال وایمکس ندارید در این زمینه باید با شرکت‌های ارائه‌دهنده وایمکس مشورت کنید. بعضی از این شرکت‌ها مکان دکل وایمکس را به نسبت مکان شما به شما اطلاع می‌دهند. بعضی نرم‌افزارهای ارائه شده توسط این شرکت‌ها (‌البته به همراه مودم) نیز میزان شدت و کیفیت سیگنال دریافتی را به شما نشان می‌دهند.
 
آیا مودم وایمکس را می‌توان در حال حرکت هم استفاده کرد؟
واقعیت این است که در تمام دنیا وایمکس برای اتصال در حرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در ایران این امکان که مهم‌ترین ویژگی وایمکس است عملا از شرکت‌های ارائه‌دهنده وایمکس سلب شده است. دلیلش هم این است که رگولاتوری (سازمان تنظیم مقررات) چند سال قبل تصمیم گرفت مجوز اینترنت در حال حرکت را صرفا در اختیار اپراتور سوم موبایل (رایتل) قرار دهد و برای محافظت از این اپراتور، مجوز استفاده از این تکنولوژی را به سایر شرکت‌ها نداد. به همین دلیل شرکت‌های ارائه‌دهنده وایمکس عملا نوعی از تکنولوژی را مورد استفاده قرار دادند که صرفا برای اتصال بدون حرکت مودم است. با این حال مودم‌های وایمکس (که انواع مختلفی دارند) می‌توانند در حال حرکت هم مورد استفاده قرار گیرند؛ نکته اما آنجاست که این مودم‌ها در هنگام حرکت و در هر اتصال به هر بی تی اس باید فرآیند اتصال را دوباره طی کنند؛ بنابراین شما ارتباطتان با اینترنت مرتب قطع و وصل می‌شود.
 
کدام مودم برای من مناسب است؟
بهتر است به سه نوع کلی از مودم‌های وایمکس اشاره کنیم: مودم‌های جیبی که هم‌اکنون هر دو اپراتور اصلی وایمکس ارائه می‌دهند از جهت قابل حمل بودن و کوچکی‌شان بسیار مورد توجه قرار می‌گیرند. این مودم‌ها را می‌توان با یک شارژ کوچک شارژ کرد و در هر جا برد اما مشکل آنجاست که بسیاری از شهرها تحت پوشش وایمکس نیستند یا نقاط مختلف یک شهر (مثلا تهران) از نظر کیفیت اتصال به اینترنت هم با هم متفاوت است. حتی نقطه متقاضی نیز در برقراری ارتباط او موثر است. مثلا افرادی که در طبقه چهارم یک ساختمان ساکن هستند به مراتب از شانس اتصال بهتری برخوردارند تا کسانی که در طبقه اول قرار دارند. امواج وایمکس در نقاط پست و کم ارتفاع دچار افت می‌شوند. به همین منظور شرکت‌های ارائه‌دهنده وایمکس مودم‌هایی را با آنتن بام برای متقاضیانی دارند که امواج آنها ضعیف‌ است دارند و به متقاضیان ارائه می‌کنند. مودم‌های نوع وسطی نیز وجود دارند که نیاز به اتصال مداوم به برق دارند و اساسا قابل حمل نیستند، اما اگر مثلا شما مایل باشید، می‌توانید آن را از منزل به اداره یا مکان دیگری ببرید و مورد استفاده قرار دهید. به هر حال مودم‌های جیبی کیفیت آنتن‌دهی و اتصال به اینترنتشان ضعیف است، اما اگر از جمله افرادی هستید که مرتبا در حال جابه‌جا شدن‌اند، این مودم‌ها پیشنهاد خوبی است.
 
مودم جیبی وایمکس بهتر است یا اتصال به نسل سوم موبایل
اساسا تکنولوژی وایمکس در مقابل تکنولوژی نسل سوم موبایل قدیمی‌تر است. بگذریم از اینکه نسل سوم هم در مقابل نسل چهارم موبایل (که هنوز وارد کشورمان نشده) هم همین وضعیت دارد. امروزه سیم‌کارت‌های نسل سوم موبایل به همراه برخی مودم‌های کوچک ارائه می‌شوند که سرعت چندان بدی هم ندارد. نکته این است که نسل سوم موبایل اما فعلا در حال توسعه است و مناطق تحت پوشش کمی را در اختیار دارد به جز این موضوع تعرفه‌ها هم هست که باید در هنگام خرید به مقایسه آنها بپردازید. به هر حال در هنگام خرید وایمکس جیبی پیشنهاد می‌کنیم که به تعرفه‌های نسل سوم موبایل ( رایتل) هم نگاهی بیندازید.
 
ایرانسل بهتر است یا مبین نت؟
این دو شرکت از نظر ارائه سرویس وایمکس با هم رقیب‌اند، اما یک تفاوت عمده در این رقابت وجود دارد. مبین‌نت (وابسته به شرکت مخابرات) اپراتور اصلی وایمکس در کشور است و تقریبا بسیاری از شهرهای مهم کشور را تحت پوشش قرار می‌دهد. ایرانسل اما مطابق پروانه فقط هفت استان را تحت پوشش وایمکس قرار داده است. در شهرهایی که هر دو اپراتور مشترک‌ خدمات ارائه می‌کنند، می‌توانید لیست کامل شهرها و مناطق تحت پوشش و به خصوص نقشه آنها را از روی سایت هر دو شرکت ببینید. از نظر نوع خدمات ما بازخوردهای منفی بیشتری از دارندگان وایمکس مبین‌نت شنیده‌ایم، اما به طور عمومی میزان نارضایتی از سرویس وایمکس هر دو اپراتور به نسبت ديگر سرویس‌های اینترنتی بالا است. با این حال، پیشنهادی که ما داریم این است که اگر دوستان یا فامیل وایمکس دارند، قبل از خرید ابتدا وایمکس آنها را در ساعت‌های مختلف و در محل مورد نظر خودتان تست و امتحان کنید و بعد یکی از دو شرکت را انتخاب کنید. 
 
 
شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول)


تاریخ: شنبه 20 مهر 1392برچسب:وايمكس,ايرانسل,مبين نت,
ارسال توسط نوري
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 27
بازدید هفته : 130
بازدید ماه : 1946
بازدید کل : 93770
تعداد مطالب : 172
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول) در فروشگاه شارژ همراه شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول) در فروشگاه شارژ همراه شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول) در فروشگاه شارژ همراه شارژ اینترنتی سیمکارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول) در فروشگاه شارژ همراه شارژ اینترنتی سیم کارت های اعتباری (رایتل، ایرانسل، تالیا، همراه اول) در فروشگاه شارژ همراه

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
My title page contents