به وبلاگ تخصصی تلفن همراه خوش آمدید. در این وبلاگ با تازه های دنیای موبایل و سیمکارت، اخبار اپراتورها، امنيت در فضاي ارتباطات، ترفندها و كدهاي كاربردي آشنا می شوید.
همچنین با مراجعه به وبسایت "شارژ سيم كارت ايرانسل" به آدرس www.shargiran.ir می توانید در هر لحظه که اراده کردید سیمکارت های اعتباری خود را بطور مستقیم شارژ نموده و قبوض مصرفی خود را بصورت آنلاین پرداخت نمائید. همچنين امكان شارژ وايمكس ايرانسل نيز در فروشگاه شارژ همراه فراهم مي باشد.
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فروشگاه شارژ همراهو آدرس shargiran.lxb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
نخستین گوشی ویندوزی برند چینی هواوی با نام Huawei Ascend W1 به صورت رسمی به بازار ایران عرضه شد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این گوشی یک سیم کارته 130 گرمی
که از پردازنده Qualcomm Snapdragon S4 Chipset دو هسته ۱.۲ گیگاهرتزی استفاده میکند با نسخه ۸ سیستم عامل Microsoft Windows Phone به بازار عرضه شده است.
حافظه داخلی 4096 مگابایتی، حافظه رم 512 مگابایتی، قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD، پشتیبانی از GPRS ،WLAN ،GPS ،Bluetooth و نسل سوم تلفن همراه از دیگر امکانات این گوشی است.
صفحه نمایش Ascend W1 یک صفحه نمایش لمسی خازنی از نوع IPS LCD چهار اینچی با رزولوشن ۴۸۰ در ۸۰۰ پیکسل است. هواوی برای این گوشی یک دوربین ۵مگاپیکسلی با فلاش LED و فوکوس اتوماتیک و یک دوربین برای مکالمه ویدئویی در نظر گرفته است.
مایکروتل بعنوان تنها نماینده رسمی گوشی های هوآوی در ایران در حالی این گوشی را با قیمتی در حدود ۸۵۰ هزار تومان و تنها در رنگ مشکی وارد بازار کشور کرده که کاربران با این قیمت و مشخصات میتوانند گزینه های دیگری نظیر Lumia 520، Nokia Lumia 620، HTC 8S، HTC Ultimate و Lumia 800 را در فهرست انتخاب های خود جایگزین این گوشی کنند.
باتری 1950 میلی آمپری اولین گوشی ویندوزی هواوی در بازار ایران توانایی ۴۶۰ساعت زمان انتظار و ۸ ساعت مکالمه را به دارنده آن میدهد.
مایکروتل بعنوان تنها نماینده رسمی گوشی های هوآوی در ایران در حالی این گوشی را با قیمتی در حدود ۸۵۰ هزار تومان و تنها در رنگ مشکی وارد بازار کشور کرده که کاربران با این قیمت و مشخصات میتوانند گزینه های دیگری نظیر Lumia 520، Nokia Lumia 620، HTC 8S، HTC Ultimate و Lumia 800 را در فهرست انتخاب های خود جایگزین این گوشی کنند.
ICTna.ir - گوشی سونی Xperia Z با قیمت 2 میلیون و 499 هزار تومان با گارانتی یک ساله شرکت آرین در دو رنگ مشکی و سفید به صورت رسمی به بازار ایران عرضه شد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، طی هفته های گذشته اسکپریا زد به صورت غیررسمی با قیمت ۲.۸ تا ۲.۶ میلیون تومان در بازار موبایل ایران عرضه میشد که با عرضه رسمی این گوشی با گارانتی شرکت آرین بعنوان توزیع کننده رسمی گوشی های سونی در ایران با قیمت ۲.۴۹۹هزار تومانی، بهای فروش مدل بدون گارانتی این گوشی به ۲میلیون و ۴۴۰ هزار تومان رسیده است.
صفحه نمایش این گوشی یک صفحه نمایش 5 اینچی از نوع LED-backlit است که رزولوشن 1080×1920 پیکسل را داراست و مجهز به نسل دوم تکنولوژی Mobile Bravia نیز شده است اما سختافزار این گوشی کاملا مشابه Butterfly است. یعنی یک چیپ Snapdragon S4 به همراه پردازنده چهار هستهای از نوع Krait با فرکانس 1.5 گیگاهرتز و پردازشگر گرافیکی Adreno 320 که به همراه 2 گیگابایت حافظه رم، قدرت پردازشی فوقالعادهای را به وجود میآورند.
دوربین موجود روی این گوشی یک دوربین 13 مگاپیکسلی با سنسور Exmor RS است که قابلیت عکاسی HDR و Panorama و همچنین فیلمبرداری FullHD را داراست اما سیستم عامل استفاده شده بر روی Xperia Z، نسخه 4.1 از سیستم عامل محبوب اندروید است که طبق گفته سونی، در آینده به نسخه 4.2 نیز به روز رسانی خواهد شد.
باتری موجود روی این گوشی یک باتری 2330 میلیآمپر ساعتی است که امکان تعویض آن توسط کاربر وجود ندارد اما بزرگترین قابلیت این گوشی، قابلیت مقاومت آن در برابر نفوذ آب است.
Xperia Z دارای گواهینامه IP57 است که تضمین میکند این گوشی تا 30 دقیقه در عمق یک متری آب در مقابل نفوذ آب مقاومت میکند.
Xperia Z از یک بدنه شیشهای بهره میبرد. یک بدنه شیشهای کاملا مقاوم و البته بسیار خوش ساخت که کاربران هنگام در دست گرفتن آن، کیفیت خوب آن را احساس میکنند. به نظر میرسد سونی در مورد بدنه این گوشی ریسک کرده و به جای استفاده از یک قاب پشتی پلاستیکی، قاب پشتی گوشی را نیز شیشهای تولید کرده است اما این ریسک کاملا مثبت بوده و گوشی جدید سونی را به یک گوشی زیبا، مقاوم و البته شکیل تبدیل کرده است اما زیبایی گوشی با قطر بسیار کم آن، دو چندان میشود.
قطر این گوشی تنها 7.9 میلی متر است که بسیار عالی است اما ابعاد گوشی 71×139 میلیمتر است که 146 گرم نیز وزن دارد. در کل از نظر ابعاد و وزن، میتوان آن را یک گوشی کاملا متوازن دانست که در دست احساس بسیار خوبی را به کاربر القا میکند.
گوشی هوشمند اکسپریا ال سونی، کمتر از یک ماه بعد از عرضه رسمی به بازار جهانی به صورت بدون گارانتی وارد بازار ایران شد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطت (ایستنا)، Xperia L که مارچ امسال رونمایی و از اواسط می به بازار جهانی عرضه شد از هفته گذشته به صورت بدون گارانتی در بازار موبایل تهران عرضه شده است.
این گوشی آندرویدی یک سیم کارته 137 گرمی با پردازنده دو هسته ای یک گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon Pro Chipset، حافظه داخلی 8192 مگابایت و حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD را هم داراست.
پشتیبانی از فناوری های ارتباطی GPRS ،WLAN ،GPS ،NFC ،Bluetooth و نسل سوم شبکه های تلفن همراه، صفحه نمایش لمسی خازنی از نوع TFT با ابعاد 854 × 480 که صفحه ۴.۳ اینچی نسبتا با کیفیتی را نوید میدهد از دیگر مشخصات اسمارت فون میانی تازه سونی است.
سونی برای این گوشی خود یک دوربین ۸مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک و فلاش LED و یک دوربین مکالمه ویدئویی در جلو در نظر گرفته است.
چراغ زیرین و لبه های پایین و بالایی این گوشی یادآور گوشی اکسپریا E و انحنای اندک پشت آن یادآور طراحی گوشیهایی نظیر اکسپریا TX و اکسپریا V است.
اکسپریا ال به صورت پیشفرض با نسخه v4.1 یا همان JellyBean آندروید و باتری 1750 میلی آمپر ساعتی که زمان انتظاری در حدود 498 ساعت و توان مکالمه ای در حدود ۸ ساعت را برای کاربر مهیا میکند با قیمتی در حدود یک میلیون و۸۰ هزار تومان و بدون خدمات پس از فروش در بازار موبایل تهران فروخته می شود.
با این قیمت و مشخصات، آنهم بدون خدمات پس از فروش به نظر میرسد کاربران گزینه های بهتر و حتی ارزانتری مثل Samsung Galaxy Grand دوسیمکارته ۵اینچی، Huawei Ascend G600، سونی اکسپریا SL با پردازنده دوهسته ۱.۷ گیگاهرتزی و یا Samsung Galaxy S III Mini را میتوانند در فهرست انتخاب های خود جایگزین سونی اکسپریا ال بدون خدمات پس از فروش کنند.
از شرکت کنندگان در یک تحقیق خواسته شد لیست ابزاری که میتوانند برای سه روز از آنها دور شوند را اعلام کنند اما فقط 30 درصد این افراد حاضر شدند که برای دوره زمانی یاد شده گوشی هوشمند خود را کنار بگذارند.
به گزارش فارس به نقل از ونکوور سان، در British Columbia کانادا از هر 4 نفری که بین 18 تا 34 سال دارند یک نفر اعلام کرده است که نمیتواند بدون تلفن همراه خود زندگی کند.
این مطلب از جمله یافتههای جدید مرکز تحقیقاتی ioamota بوده است که بررسیهای خود را روی 849 نفر انجام داده است.
از افرادی که در این بررسی حضور یافتند خواسته شد تا لیست ابزاری که میتوانند به مدت سه روز از آنها دور شوند را اعلام کنند. به گفته کارشناسان، 30 درصد این افراد حاضر شدند که برای دوره زمانی یاد شده گوشی هوشمند خود را کنار بگذارند، اما از بین افرادی که 18 تا 34 سال داشتند، تنها 18 درصد اعلام کردند که بدون این دستگاه میتوانند دوام بیاورند.
در مجموع مشخص شد 56 درصد مردم توضیح دادند که حاضرند استفاده از شبکه اجتماعی فیسبوک را کنار بگذارند و 17 درصد هم گفتند که چنین کارهایی برایشان کاملا غیرممکن است.
این نظرسنجی نشان داد 86 درصد کسانی که بین سنین 18 تا 34 سال به سر میبردند صاحب گوشی هوشمند بودهاند.
در کل مشخص شد که بیش از دو سوم ساکنان منطقه British Columbia در کانادا صاحب گوشی هوشمند هستند که تعداد آنها نسبت به دو سال قبل دو برابر افزایش یافته است.
دانشمندان یک ابر میکرو باتری ساخته اند که 1000برابر قویتر از باتری های لیتیوم است و می تواند تلفن همراه را در کمتر از یک ثانیه شارژ کند.
به گزارش ایرنا به نقل از دیلی میل، تلفن های هوشمند اکنون پیچیده تر از پیش هستند ولی باتری های آنان دارای تکنولوژی قدیمی است .
دانشمندان دانشگاه ایلینویز موفق شده اند قویترین میکروباتری های موجود را بسازند که قدرت آنها 1000برابر قویتر از باتری های لیتیومی موجود است .
به این ترتیب دانشمندان زمینه را برای شارژ تلفن های هوشمند در عرض یک ثانیه هموار کرده اند.
این ابر میکرو باتری همانند همه باتری ها دارای دو مولفه« آند» و« کاتد » است.
باتری های تلفن همراه به دلیل طول عمر نسبتا کوتاه باتری معمولا موجب ناراحتی کاربران می شود.
محققان با استفاده از یک کاتد جدید که سریع شارژ می شود موفق به ساخت یک آند شدند که خود را با آن کاتد سریع تطبیق می دهد و به این ترتیب روش جدیدی برای تعامل میان دو مولفه در مقیاس کوچک ابداع شده است . با استفاده از این روش محققان یک باتری کامل با عملکرد فوق العاده ساخته اند.
با این قدرت بالا، باتری ها می توانند سنسورها و سیگنال های رادیویی را 30 برابر سریعتر پخش کنند.
با استفاده از این روش یک تلفن همراه به نازکی کارت شناسایی را می توان در کمتر از یک ثانیه شارژ کرد.
دانشمندان با کمک نیروی مغناطیسی موجود در آهنربا توانستند شیوه جدیدی برای شارژ کردن گوشیهای هوشمند و تبلتها ابداع کنند.
شارژ از طریق القا به کمک میدانهای مغناطیسی قدرت بسیار بالایی دارند، ولی در عین حال برد کمی نیز دارند و آهنرباها در شارژ کردن گوشی های موبایل بسیار کاربردی هستند. زمین به تنهایی یکی از بزرگ ترین منابع به منظور تامین مغناطیس لازم برای چنین شارژرهایی است.
بر اساس اطلاعات سایت پی سی ورلد، این را هم باید اضافه کنیم شارژرهای کوچک القایی نمی تواند گوشی شما را به تنهایی برایتان شارژ کنند. با این که سیستمهای شارژ القایی که تا به حال ساخته شده است بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و کار با آنها آسان است، اما مشکل طول برد آنها همچنان وجود دارد.
چنین فناوریهایی قابلیتهای بسیاری برای پیشرفت دارد به همین سبب حاصل چند دهه تحقیقات در زمینه این فناوریها این است که انرژی را بدون نیاز به سیم جابجا کنیم.
این روزها که حتی برای باز کردن معمولیترین صفحات کاربران ملزم به صرف زمانی طولانی هستند شاید دانستن این که کدام شرکتهای اینترنتی سرعت بیشتری را برای کاربران خود فراهم میکنند اهمیت ویژهای داشته باشد.
به گزارش ایسنا، بنا بر بررسیهای صورت گرفته فروردین ماه امسال در زمینه اینترنت دو مگابیتی از ساعت یک الی هشت و همچنین در بازه زمانی هشت الی 16 شرکت آسیا تک بالاترین سرعت را برای کاربران خود فراهم کرده و در بازه زمانی 16 تا 24 شرکت عصر انتقال دادهها (عصر تلکام) در رده اول قرار گرفتهاست.
طی ساعات یک تا هشت نیز به ترتیب شرکتهای شاتل، ایرانسل، عصر انتقال دادهها و پارس آنلاین به مراتب در ردههای بعدی پرسرعتها قرارگرفتهاند .
در ساعت هشت تا 16 نیز عصر انتقال دادهها، نداگستر صبا، شاتل، ایرانسل، ارتباطات مبین نت، آریاناگستر اسپادانا و پارس آنلاین ردههای دوم به بعد سرعت را از آن خود کردهاند.
همچنین در ساعات 16 تا 24 آسیا تک، آریانا گستر اسپادانا، شاتل و پیشگامان توسعه ارتباطات دیگر شرکتهایی بودند که سرعتی به نسبت بالاتر از سایر شرکتها را برای کاربران خود فراهم کردهاند.
اینترنت یک مگابیتی
اما در ارتباط با اینترنت یک مگابیتی طی ساعات یک تا هشت کاربران شرکت ارتباطات مبین نت و در سایر ساعات شبانه روز شرکت افروز بالاترین سرعت را تجربه کردهاند.
فروردین ماه امسال در بازه زمانی یک تا هشت، پارس آنلاین، شاتل، آسیا تک و آریاناگستر اسپادانا به ترتیب رتبههای دوم تا پنجم پرسرعتها را داشتهاند.
همچنین طی ساعات هشت الی 16 شرکت ارتباطات مبین نت، شاتل، عصر انتقال دادهها، آسیا تک، پارس آنلاین، آریاناگستر اسپادانا، نداگستر صبا، رسپینا و افرانت دیگر شرکتهایی بودهاند که سرعتی بالا را برای کاربران خود فراهم کردهاند.
همچنین طی ساعات 16 تا 24 ارتباطات مبین نت، شاتل، آسیا تک، آریاناگستر اسپادانا، عصر انتقال دادهها، پارس آنلاین، نداگستر صبا و داتک به ترتیب دیگر شرکتهایی بودهاند که رتبههای دوم به بعد سرعت را از آن خود کردهاند.
512 کیلوبیت
بنا بر اعلام مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) در زمینه اینترنت 512 کیلوبیت نیز طی ساعتهای 16 تا 24 و یک تا هشت شرکت عصر انتقال دادهها (عصر تلکام) بالاترین سرعت را داشته و در ساعات هشت الی 16 شرکت آسیا تک در رده اول سرعت این بخش قرار گرفته است.
طی ساعات یک تا هشت به ترتیب آسیا تک ، شاتل، پارس آنلاین، آریاناگستر اسپادانا ، ایرانسل و داده پردازی فن آوا شرکتهایی بودهاند که در ردههای دوم به بعد سرعت قرار گرفتهاند.
همچنین در بازه زمانی هشت الی 16 شاتل ، آریاناگستر اسپادانا، ایرانسل، توسعه رسان پاسارگارد، پارس آنلاین و پیشگامان توسعه ارتباطات به ترتیب رتبههای دوم تا هفتم سرعت را از آن خود کردهاند.
همچنین در ساعات 16 تا 24 به ترتیب آسیاتک، نداگستر صبا، شاتل، پیشگامان توسعه ارتباط، ایرانسل، آریاناگستر اسپادانا و داده پردازی فن آوا دیگر شرکتهایی بودهاند که اینترنت را با سرعتی بیشتر از سایر شرکتها در اختیار کاربران خود قرار دادهاند.
256 کیلوبیت
به گزارش ایسنا، فروردینماه امسال در حالی به پایان رسید که در حوزه اینترنت 256 کیلوبیتی طی ساعات یک تا هشت شرکت پارس آنلاین ،در بازه زمانی هشت صبح تا 16 ارتباطات مبین نت و در ساعات 16 تا 24 شرکت افروز در رده اول پرسرعتهای اینترنتی قرار گرفتند.
بنا بر این گزارش در این مدت طی ساعات یک تا هشت شرکتهای افروز، ارتباطات مبین نت، شاتل و ایرانسل رتبههای دوم تا پنجم جدول سرعت را به خود اختصاص دادهاند.
همچنین در بازه زمانی هشت تا 16 پارس آنلاین، افروز، شاتل، عصر انتقال دادهها وایرانسل پس از ارتباطات مبین نت بیشترین سرعت را برای کاربران خود به ارمغان آوردهاند.
در ساعات 16 تا 24 نیز به ترتیب ارتباطات مبین نت، شاتل، دادهپردازی فن آوا و ایرانسل رتبههای دوم تا پنجم پرسرعتهای اینترنتی را از آن خود کردهاند.
128 کیلوبیت
اما در حوزه اینترنت 128 کیلوبیتی در ساعات یک تا هشت و هشت الی 16 شرکت آسیاتک بیشترین سرعت را داشته و در ساعات 16 تا 24 عصر انتقال دادهها (عصر تلکام) رتبه اول این بخش را به خود اختصاص دادهاست.
در این مدت در ساعات یک تا هشت شرکتهای عصر انتقال دادهها، شاتل، ایرانسل، داده پردازی فن آوا و پارس آنلاین در ردههای بعدی سرعت قرار گرفته اند.
همچنین در بازه زمانی هشت الی 16 شرکتهای شاتل، داده پردازی فن آوا و ارتباطات مبین نت ردههای دوم تا چهارم سرعت را از آن خود کردهاند.
طی ساعات 16 تا 24 نیز آسیا تک، شاتل و ایرانسل درردههای دوم تا چهارم جدول پرسرعتهای اینترنتی قرار گرفتهاند.
64کیلوبیت
در زمینه اینترنت 64 کیلوبیتی نیز در تمام ساعات شبانهروز شرکت شاتل بالاترین سرعت را برای کاربران خود فراهم کرده و طی ساعات 16 تا 24 به ترتیب ایرانسل و آریاناگستر اسپادانا در ردههای بعد از آن قرار گرفتهاند.
سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت کشور براساس پارامترهای شبکه، 5 استان دارای بالاترین ضریب نفود اینترنت را اعلام کرد که براساس این ارزیابی ها، استان مازندران با ضریب نفوذ 83.85 درصد، رتبه اول بالاترین تعداد کاربر اینترنت در کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش مهر، ارزیابی های صورت گرفته از سوی سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت کشور براساس پارامترهای شبکه نشان می دهد که استان مازندران براساس میزان استفاده از تکنولوژیهای تلفن همراه، وايمكس، فيبرنوري، دایل آپ و ADSL برای اتصال به شبکه اینترنت، با كسب ضریب نفوذ 83.85 درصد و 3 میلیون و 73 هزار و 943 نفر جمعیت بالاترين ضريب نفوذ اينترنت كشور را با داشتن 2 میلیون و 577 هزار و 645 کاربر و یک میلیون و 509 هزار و 968 مشترک در اختیار دارد.
در این استان 31.47 درصد کاربران برای اتصال به اینترنت از فناوری ADSL، حدود 12.44 درصد از دایل آپ، 7.94 درصد از فیبرنوری، 0.96 درصد از اینترنت وایمکس و 31.04 درصد برای اتصال از تلفن همراه خود استفاده میکنند.
براساس آمارهای ارائه شده در سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت، پس از مازندران، استانهای تهران، اصفهان، خوزستان و سمنان در رده های دوم تا پنجم استانهای دارای بالاترین ضریب نفوذ اینترنت قرار گرفته اند.
در این بررسی ها، پارامترهای اندازه گیری براساس تعداد کاربر، تعداد مشترک و جمعیت استان سنجیده شده است به نحوی که استان تهران با 12 میلیون و 183 هزار و 391 نفر جمعیت دارای 9 میلیون و 507 هزار و 662 کاربر و 7 میلیون و 148 هزار و 618 مشترک اینترنت بوده و ضریب نفوذ اینترنت در این استان 78.55 درصد اعلام شده است.
همچنین استان اصفهان به عنوان سومین استان دارای بالاترین ضریب نفوذ اینترنت در کشور، با 4 میلیون و 879 هزار و 312 نفر جمعیت، دارای ضریب نفوذ 70.48 درصد در بخش اینترنت است و شمار کاربران آن 3 میلیون و 439 هزار و 168 نفر و تعداد مشترکان اینترنت آن 2 میلیون و 208 هزار و 935 نفر برآورد میشود.
به گزارش مهر، در این رده بندی استان خوزستان با 4 میلیون و 531 هزار و 720 نفر جمعیت و ضریب نفوذ اینترنت 68.4 درصد در رتبه چهارم قرار دارد و تعداد کاربران اینترنت در این استان 3 میلیون و 99 هزار و 776 نفر و تعداد مشترکان آن نیز 2 میلیون و 90 هزار و 613 نفر اعلام شده است.
سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت کشور براساس پارامترهای شبکه، ضریب نفوذ اینترنت استان سمنان را 65.45 درصد اعلام و این استان را با جمعیت 631 هزار و 218 نفر و تعداد 413 هزار و 156 کاربر و 291 هزار و 299 مشترک پنجمین استان دارای ضریب نفوذ بالای اینترنت ارزیابی کرده است.
جدول 5 استان دارای بالاترین تعداد کاربر اینترنت
استانهای دارای بیشترین کاربر اینترنت
جمعیت استان
تعداد کاربر
تعداد مشترک
ضریب نفوذ اینترنت استان
مازندران
3 میلیون و 73 هزار و 943 نفر
2 میلیون و 577 هزار و 645 کاربر
یک میلیون و 509 هزار و 968 مشترک
83.85 درصد
تهران
12 میلیون و 183 هزار و 391 نفر
9 میلیون و 507 هزار و 662 کاربر
7 میلیون و 148 هزار و 618 مشترک
78.55 درصد
اصفهان
4 میلیون و 879 هزار و 312 نفر
3 میلیون و 439 هزار و 168 نفر
2 میلیون و 208 هزار و 935
70.48 درصد
خوزستان
4 میلیون و 531 هزار و 720 نفر
3 میلیون و 99 هزار و 776 نفر
2 میلیون و 90 هزار و 613 نفر
68.4 درصد
سمنان
631 هزار و 218 نفر
413 هزار و 156 کاربر
291 هزار و 299 مشترک
65.45 درصد
براساس آخرین آمار اعلام شده از ضریب نفوذ اینترنت در کشور از سوی مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما- بالغ بر 61.06 درصد جمعیت کشور به اینترنت متصل می شوند؛ براین اساس با توجه به جمعیت 75 میلیون و 149 هزار و 669 نفر در کشور، شمار کاربران اینترنت 45 میلیون و 884 هزار و 144 نفر و تعداد مشترکان این پروتکل ارتباطی 32 میلیون و 838 هزار و 619 نفر تا پایان سال 91 اعلام شده است.
در این ارزیابی ها، مشترکان اینترنت موبایل - GPRS - با 30.11 درصد ضریب نفوذ و 22 میلیون و 629 هزار کاربر، بیشترین آمار اتصال به اینترنت را به خود اختصاص داده اند؛ در همین حال ضریب نفوذ اینترنت کل کشور از طریق اتصال کاربران با فناوری ADSL حدود 10.89 درصد، اینترنت دایل آپ 9.23 درصد، اینترنت وایمکس 2.7 درصد و اینترنت فیبر 8.13 درصد اعلام شده است.
قرارداد چهارجانبه تدوین پیوست فرهنگی رایتل که بین حوزه علمیه، وزارت ارتباطات و دانشگاههای امام صادق (ع) و علامه طباطبایی وجود دارد، مدت زمان ۹ ماه و اعتباری بالغ بر ۲.۶ میلیارد تومان را برای تدوین پیوست در نظر گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اعضای اصلی گروه تدوین کننده پیوست فرهنگی رایتل در حالی پنجشنبه گذشته در مرکز مدیریت حوزههای علمیه دور هم جمع شدند که تمامی اعضا به غیر از رئیس حوزههای علمیه از تهران به قم رفته بودند و در واقع طی این مسافت و حضور به موقع پای میز مذاکره حاکی از جدیت آنان برای پیشبرد اقدامات اجرایی این بخش بود.
شاید اگر موافقت میزبان (حوزه علمیه) هم در کنار نظرات مثبت سایر اعضا قرار میگرفت تا به امروز حداقل ستادی مستقل را برای توسعه الزامات و چارچوبهای این پیوستها شاهد بودیم اما عدم رضایت رئیس حوزههای علمیه مانعی برای این کار شد.
اما در کل مفادی که در قرارداد چهار جانبه قید شده بود به گفته معاون فناوری وزیر ارتباطات شامل بندهایی بود که در آن به بازه زمانی همکاری اشاره و در آن میزان هزینهها نیز دیده شده بود تا بر مبنای آن کلیه موانع پیش پای دولت و مسئولان اجرایی برداشته شود و زمینه تدوین هر چه سریعتر این پیوست فراهم شود.
مرتضی براری درباره مدت زمان در نظر گرفته شده برای این قرارداد و هزینههای در نظر گرفته شده برای آن به تسنیم گفت: در قرارداد اصلی بین اعضای این کنسرسیوم بازه زمانی 9 ماه در نظر گرفته شده است و اعتبار 2 میلیارد و 600 میلیون تومان برای آن در نظر گرفته شده است.
وی افزود: البته در این قرارداد و در بخش هزینهای و اعتبارات تا 25 درصد قرارداد برای تغییرات احتمالی در نظر گرفته شده است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه مشتقات فنی پروژه نیز در این قرارداد لحاظ شده است درباره اینکه چرا حوزه علمیه حاضر به امضا قرارداد نشد؟، گفت: دلیل آن را نمیدانم اما پیش از این نیز جلساتی را با اعضا داشتیم که آمادگی خود را برای انجام کار اعلام کرده بودند.
او گفت: تدوین این پیوست هرچه عقب افتد به ضرر جامعه خواهد بود چرا که در برابر تکنولوژی که این روزها جزو ارکان اصلی پیشرفت جوامع به حساب میآید، ایستادهایم و مردم را از خدماتی نوین محروم کردهایم و علاوه بر آن ما تنها این اپراتور را در کشور ندارم و سایر فعالین نیز درصدد پیادهسازی این خدمات در کشور هستند که باید زمینه آن را پیش از ورودشان فراهم کنیم.
محمدحسن نامی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال ایسنا که وضعیت تماسهای تصویری رایتل به کجا رسیده است، توضیح داد: هفته آینده جلسهای در این زمینه برگزار خواهد شد.
وی در پاسخ به اینکه پیش از این هم جلسهای با حوزه علمیه برگزار شده، اظهار کرد: بله اما در حال حاضر سعی داریم با حضور بخشهای مختلف دانشگاهی در تدوین پیوست فرهنگی از همه ظرفیتها استفاده کنیم به همین دلیل اکنون نمایندگانی از دانشگاه امام جعفر صادق (ع)، دانشگاه علامه، جهاد دانشگاهی، حوزه علمیه و به تازگی دانشگاه دفاع ملی در جلسات مربوط به این موضوع حضور خواهند داشت.
وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا با این روند پیگیری تماسهای تصویری رایتل و پیوست فرهنگی طولانی نخواهد شد، گفت: اکنون کار شروع شده و اعضای جدید به مرور به ما میپیوندند.
نامی در ارتباط با این که در نهایت تماسهای تصویری رایتل از چه زمانی برقرار خواهد شد، اظهار کرد: در اصل ما باید پس از تدوین پیوست فرهنگی آن را به شورای عالی فضای مجازی ارسال کنیم تا پس از تایید آن در شورا کار آغاز شود. البته حتی اگر همین حالا شورا بگوید حتی بدون پیوست فرهنگی موضوع پیگیری شود ما این کار را انجام خواهیم داد چرا که پیگیری این موضوع از وظایف ماست.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد: ظرف سه ماه آینده پیوست فرهنگی رایتل به نتیجه برسد.
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه آیا وزارت ارتباطات تاکنون برای حل مشکل تماسهای تصویری با شورای عالی فضای مجازی صحبت و مذاکره نداشته، توضیح داد: ما صحبتهایی را مطرح کردهایم اما آنها نیز بحث پیوست فرهنگی را مطرح کردهاند.
در این روش رمز شارژ خریداری شده را صورت زیر از چپ به راست وارد تلفن همراه خود کرده و سپسدکمه سبز، Send و یا OK را فشار دهید:
*۱۴۰*#رمز شارژ خریداری شده#
روش دوم – نحوه شارژ همراه اول با سیستم پاسخگوی خودکار ۴۴۴
در این روش پس از شماره گیری شماره ۴۴۴ از سیم کارت اعتباری خود مطابق راهنمای سیستم پاسخگوی خودکار عمل کرده و رمز شارژ خریداری شده را وارد نمایید.
دریافت باقیمانده اعتبار همراه اول
جهت دریافت آخرین موجودی و اعتبار سیم کارت همراه اول خود، کد دستوری زیر را از راست به چپ در تلفن همراه خود وارد کرده و سپس دکمه سبز، Send و یا OK را فشار دهید:
*۱۴۰*۱۱#
مواردی که سیم کارت اعتباری همراه اول شارژ نمی شود
لیست سیاه : در هنگام استفاده از شارژ خریداری شده در صورتی که ۴ بار رمز به صورت اشتباه وارد شود سیم کارت شما قفل شده و وارد لیست سیاه میشود. نحوه خروج از لیست سیاه در ادامه توضیح داده شده است.
خط استفاده نشده : وضعیت سیم کارت در زمان تحویل
قطع مطابق تقاضای مشترک : در صورتی که مالک سیم کارت با مراجعه به ادارات مشترکین هشت گانه در تهران و ادارات مشترکین در سایر استانها برای مدت مشخصی تقاضای قطع سیم کارت خود را داده باشد.
اعلام مقودی شده توسط ۴۴۴ : در صورتی که مالک سیم کارت توسط تلفن گویای ۴۴۴ اعلام مفقودی نموده باشد.
سلب امتیاز : در صورتی که سیمکارت در حالت غیر فعال قرار گیرد و به مدت ۱۲ ماه شارژ نگردد، شماره و حق امتیاز از مالک سلب شده و سیم کارت قابل شارژ نخواهد بود.
غیر حضوری : جهت دسترسی به راهنمای استفاده از خدمات تلفن های همراه اعتباری می توان با تماس با مرکز ۹۹۹۰ ازاین سرویس استفاده نمود و سیستم بصورت اتوماتیک حداکثر ظرف ۲۴ ساعت نسبت به حذف شماره تلفن همراه اعتباری از لیست سیاه یا Black list اقدام مینماید.
رایتل به مناسبت ماه مبارک رمضات مکالمه صوتی و پیامک رایگان داخل شبکه رایتل هدیه داد
این اپراتور به مناسبت ماه مبارک رمضان برای هریک از مشترکان خود این امکان را فراهم کرده تا در طی این ماه از مکالمه صوتی و پیامک رایگان داخل شبکه و یک گیگا بایت اینترنت پرسرعت در فاصله زمانی افطار تا سحر بهرهمند شوند.
بر اساس اعلام رایتل، افرادی که در ماه مبارک رمضان به جمع مشترکان این اپراتور بپیوندند، علاوه بر هدایای ویژه این ماه، از بستههای آغازین سیم کارتهای رایتل نیز استفاده خواهند کرد.
بستههای آغازین برای سیم کارتهای دائمی شامل 120 دقیقه مکالمه صوتی درون و برون شبکه، 500 مگا بایت اینترنت، 120 پیامک و یک سیم کارت اعتباری با 10 هزار ریال اعتبار اولیه و برای سیم کارتهای اعتباری 100 هزار ریال اعتبار اولیه و 500 مگابایت اینترنت رایگان و برای سیمکارتهای دیتا، 50 مگابایت اینترنت و 50 پیامک است.
رایتل اولین اپراتور نسل سوم تلفن همراه ایران در کنار خدمات پایه همچون پیام کوتاه و پیام صوتی، با استفاده از فناوری نسل سوم موبایل، گستره وسیعی از خدمات ارزش افزوده (VAS) را نیز فراهم میکند که از جمله این خدمات می توان به تماس تصویری، سرویس های چند رسانه ای و اینترنت پرسرعت اشاره کرد.
به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان، همراه اولی ها در قالب بسته های «شب های روشن» می توانند مکالمه نامحدود داشته باشند.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، اداره کل ارتباطات همراه اول اعلام کرد بسته های شب های روشن این اپراتور شامل مکالمه رایگان (درون اپراتوری) از ساعت ۱۱ شب الی ۷ صبح است که از روز چهارشنبه اول ماه مبارک رمضان قابل استفاده می باشد.
براساس این اطلاعیه کلیه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند با شرکت دراین طرح و فعال نمودن بسته ها، در ساعات تعیین شده از سرویس مکالمه نامحدود داخل شبکه برخوردار شوند. بدیهی است در خارج از ساعات ياد شده، هزينه مكالمات مشتركين با تعرفه عادي محاسبه مي شود.
مکالمه نامحدود شبانه همراه اول در سه بسته شبانه( ۲۴ ساعت ) با هزینه فعال سازی ۵۰۰۰ ریال، بسته هفتگی ۳۰۰۰۰ریال و بسته ماهانه ۱۱۰۰۰۰ ریال به کلیه مشترکین دائمی و اعتباری ارائه می شود.
مشترکین اپراتور اول می توانند با ارسال یک پیامک بدون متن به ۸۰۵۷ و یا با شماره گیری کد# ۳۳۳*۱۱۱*جهت فعال سازی و بررسی وضعیت بسته ها اقدام کنند.
مشترک درصورت دریافت یکی از بسته های مذکور تنها در صورتی می تواند نسبت به فعالسازی مجدد همان بسته یا بسته دیگر اقدام کند که زمان بسته قبلی به اتمام رسیده باشد.
همچنین مشترک امکان فعالسازی همزمان دو بسته (برای مثال بسته شبانه و هفتگی) از دو نوع متفاوت را نیز ندارد.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پرتال همراه اول به نشانی WWW.MCI.IR مراجعه کنند.
ایرانسل از عرضه بسته هدایا و خدمات ویژه ماه مبارک رمضان خود، شامل شارژ شگفت انگیز ۳۰ درصدی، طرح تعرفه مهتاب، محصولات و خدمات ارزش افزوده، کمک هزینه ۳۰ میلیون ریالی سفر زیارتی به مشهد مقدس و خودروی BMW Z4 خبر داد.
به گزارشروابط عمومی ایرانسل، تمامی مشترکین سیمکارتهای اعتباری ایرانسل که در طول ماه مبارک رمضان سیمکارت خود را از طریق کد دستوری ویژه #رمزشارژ*۱۴۶* شارژ کنند، از ۳۰ درصد شارژ داخل شبکه بیشتر در همان روز بهرهمند خواهند شد.
مهلت استفاده از مجموع شارژ شگفت انگیز سی درصدی فوق، تا ۲۴ ساعت پس از فعالسازی تعیین شده و مانده حساب نیز در هر لحظه، با شمارهگیری کد دستوری #۸*۱۴۱* قابل مشاهده است.
رمضان امسال، تمامی مشترکین سیمکارتهای اعتباری ایرانسل میتوانند با پرداخت ۲۰۰۰ ریال و فعالسازی طرح مهتاب ایرانسل، از طریق کد دستوری #۳*۶*۳*۵۵۵* به مدت ۳۰ روز، از ۱۴ درصد تخفیف در مکالمههای داخل شبکه در بازه زمانی ساعت ۲۱ تا ۸ صبح و ۲۱ درصد تخفیف در مکالمه با خطوط تلفن ثابت در تمامی ساعات بهرهمند شوند.
براساس این گزارش، تعرفه مکالمه مشترکینی که نسبت به فعالسازی طرح مهتاب ایرانسل اقدام میکنند، برای هر دقیقه مکالمه با خطوط تلفن ثابت، در تمامی ساعات، ۶۶۹ ریال و برای هر دقیقه مکالمه با سایر مشترکین ایرانسل، در بازه زمانی ساعت ۲۱ تا ۸ صبح، ۵۳۵ ریال و در باقی ساعات، ۶۶۹ ریال و برای هر دقیقه تماس با مشترکین سایر اپراتورها، ۹۲۹ ریال محاسبه خواهد شد.
مشترکین ایرانسل برای برقراری تماس با سایر مشترکین ایرانسل، در هر جای ایران، هیچگونه هزینه جابجایی پرداخت نمیکنند و در هر جا که باشند، تحت پوشش تعرفه یکسان خواهند بود.
از سویی دیگر، کلیه متقاضیانی که از ابتدای ماه مبارک رمضان، اقدام به خرید و فعالسازی سیمکارت اعتباری ایرانسل کرده و سیمکارت خود را تا پایان شهریور ۹۲، خداقل ۱۰۰هزار ریال شارژ نمایند، در قرعهکشی یک دستگاه خودروی BMW Z4 شرکت داده خواهند شد.
مشترکین جدید، در ۳۰ روز اول فعالسازی سیمکارت خود، به ازای هر بار شارژ حداقل ۲۰هزار ریالی، از ۲۵ درصد اعتبار هدیه ۵ روزه نیز برخوردار خواهند شد.
همچنین، در رمضان امسال، به هفت نفر از مشترکینی که نوای پیشواز مذهبی خریداری کنند، به قید قرعه ۳۰ میلیون ریال کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس اهدا خواهد شد. دریافت فهرست این آهنگهای پیشواز مذهبی با ارسال یک پیامک بدون متن به شماره۷۸۷۸ ممکن است.
اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات ویژه ماه مبارک رمضان ایرانسل، در وبسایت رسمی این شرکت به نشانیwww.irancell.ir قابل مشاهده است.
پیامک های تبلیغاتی این روزها به یکی از ابزارهای نسبتا ارزان قیمت تبلیغاتی تبدیل شده و گاهی که منتظر خبر مهمی هستید این پیامک ها آدم را کلافه میکنند. در ادامه روش های غیرفعال سازی دریافت اس ام اس های تبلیغاتی در اپراتورهای ایرانسل و همراه اول بیان میشود .
ایرانسل: برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی در ایرانسل می توانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است)
و یا می توانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
همراه اول: همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی همراه اول میبایست با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید
همچنين می توانید با ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۸۹۹۹ از شر این تبلیغات برای همیشه رها شوید.
و يا با ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۸۹۹۹ میتوانید آن را مجدداً فعال کنید.
مشترکان سیمکارتهای ایرانسل در زمان سرقت سیمکارتهای خود در ابتدا باید به سوزندان سیمکارت اقدام کنند و برای قطع خط هم میتوانند به نمایندگیهای مجاز و مراکز خدمات رسمی ایرانسل مراجعه کنند.
به گزارش ایسنا، مشترکان ایرانسل همچنین میتوانند از یک خط ایرانسل با شماره ۷۰۰ و یا از سایر خطوط با ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ تماس بگیرند و به صورت تلفنی و توسط اپراتورو پس از احراز هویت، خط را قطع موقت کنند.
مشترکان ایرانسل میتوانند به صورت اینترنتی هم از طریق Ecare.irancell.ir خط خود را قطع موقت کنند؛ روش قطع از طریق تماس با مرکز تماس یا اینترنت در هر ساعت از شبانه روز و از هرجای دنیا امکانپذیر است.
مرحله بعدی مراجعه به مقام انتظامی و قضایی، اعلام سرقت و درخواست ردیابی گوشی از دادسرا و احتمالا ارجاع دادسرا به کلانتری براساس روال داخلی دستگاه قضایی و انتظامی است و سپس ارجاع کلانتری به اپراتورهای ایرانسل، همراه اول، و تالیا برای بررسی روشن شدن شماره سریال گوشی سرقتی و پس از این مراحل انجام ردیابی سریال گوشی توسط اپراتور و ارسال پاسخ ردیابی گوشی به مرجع ارسال کننده نامه انجام میشود.
برای پیگیری ردیابی گوشی نیز باید به نزدیکترین کلانتری مراجعه کرده و تقاضای خود را ارائه دهند که البته بهتر است کلانتری در همان محل به سرقت رفتن و یا مفقود شدن گوشی باشد و پس از آن از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنند.
ایسنا نوشت: ممکن است برای عدهای میزان درآمد اپراتورهای تلفن همراه جذاب باشد اما در کنار این درآمدها شاید میزان پرداختی که این شرکتها به دولت میدهند هم خالی از اهمیت نباشد.
مجمع جهانی اقتصاد در تازهترین گزارش خود در26 شهریور 91، ایران را از نظر درصد مشترکان تلفن همراه در بین ۱۴۴ کشور دنیا در رتبه ۱۱۲ قرار داده است.
در این گزارش کشورهای مختلف جهان براساس تعداد مشترکان تلفن همراه به ازای هر ۱۰۰ نفر ردهبندی شدهاند. براین اساس اعلام شده که از هر ۱۰۰ ایرانی ۷۴٫۹ نفر جزو مشترکان تلفن همراه محسوب میشوند.
اما بنا به گفته مسوولان مخابراتی در فروردین 92، درآمد شرکت مخابرات ایران در سال گذشته، 10 هزار میلیارد تومان برآورد شد که 7 هزار میلیارد تومان از این درآمد مربوط به تلفن همراه و مابقی از تلفن ثابت بوده و مقرر است که در سال 92، این درآمد با 20 درصد افزایش به 12 هزار میلیارد تومان برسد.
بر اساس اظهارات قائم مقام و معاون هماهنگی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در بهمن 91؛ مخابرات در سالهای گذشته حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به دولت پرداخت کرده است.
کاظم ابراهیمی در رابطه با وابستگی مخابرات در پنج دههی گذشته به عنوان یک شرکت دولتی گفته است: مخابرات هزینههای خود را از خزانهی دولت را پرداخت میکرد، ولی در حال حاضر شرکت مخابرات ایران ضمن تأمین هزینهها، سهم دولت را نیز پرداخت میکند.
بر اساس صورتهای مالی منتشر شده در پایگاه اینترنتی این شرکت در تاریخ 30 اسفند 91 درآمد حاصل از فروش و خدمات این شرکت 6 هزار و 89 میلیارد و 500 میلیون تومان و مالیات عنوان شده برای پرداخت دولت 443 میلیارد و 873 میلیون و 200 هزار تومان اظهار شده است و سود هر سهم در مجمع عمومی شرکت همراه اول 902 تومان تعیین شد.
اما مدیرعامل اپراتور همراه اول اردیبهشت ماه امسال با اشاره به دستاوردهای مالی این شرکت در سال ۹۱ اظهار کرد: در مقایسه با سال ۹۰ EPS ۲۴درصد، درآمد عملیاتی ۲۰ درصد، تعداد مشترکین اعتباری ۱۷درصد و تعداد مشترکین دائمی ۵/۱ درصد رشد داشته است.
وحید صدوقی با اشاره به مبالغ پرداختی همراه اول به دولت اظهار داشت: در سال گذشته ۲۸ هزار و ۵۲۳ میلیارد ریال برآورد پرداختی به دولت بوده است.
صدوقی ایجاد شرکت های "نقش اول کیفیت" و "توسعه سرمایه گذاری نوردنا" را از اقدامات مثبت همراه اول دانست و گفت: شرکت نوردنا بیش از ۵۲۸ ملیارد ریال سود خالص داشته که سرمایه آن ۱۰۰۰ میلیارد ریال بوده است.
مدیرعامل ایرانسل هم در آبان ماه سال 91، کل درآمد دولت به صورت مستقیم و غیرمستقیم از آغاز به کار این اپراتور تاکنون را 8 هزار میلیارد و صد میلیون تومان عنوان کرد و گفت: از این مبلغ 5 هزار و 600 میلیارد تومان به خزانه دولت پرداخت شده است.
مرتضی براری، قائم مقام وزیر ارتباطات نیز در رابطه با گردش مالی مخابرات ایران در حوزه در سال گذشته گفت: مخابرات بیش از 10 هزار میلیارد تومان در حوزه ICT ، گردش مالی داشته که این رقم در ایرانسل حدود چهار هزار میلیارد تومان بوده است.
بحث سیمکارتهایی که به طور تلفنی به فروش میرسند و مشکلاتی که پس از آن در انتظار خریداران آنهاست، بحث تازهای نیست اما با وجود هشدارهای چندین باره اپراتورها و مراجع قضایی همچنان بازار کلاهبرداری به این شیوه گرم است.
به گزارش ایسنا، آمدن اپراتورهای مختلف چند سالی است باعث پدیدهای به نام چند سیمکارتی شدن مشترکان شده و دیگر دیدن افرادی که در جیب و کیف خود چندین گوشی و سیم کارت تلفن همراه داشته و یا دائم به دنبال گوشیهایی هستند که سیم کارتهای بیشتری در آن فعال میماند، اتفاقی عادی و روتین محسوب میشود.
در چنین شرایطی فروش سیمکارت میتواند سود خوبی به دنبال داشته باشد و اگر قرار بر کلاهبرداری و شیادی باشد این سود میتواند تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
طی سالهای اخیر اخبار مختلفی درباره کلاهبردارانی که فروش سیم کارت را راهکار مورد نظر خود قرار دادهاند منتشر شده و مشترکان مختلف و بخصوص مشترکان همراه اول بارها با تماسهایی از این دست مواجه شدهاند.
در این شیوه با شمارهای ناشناس با شما تماس گرفته شده و این گونه عنوان می شود که خط ایرانسل و یا رایتل مشابه با شماره شما موجود بوده و شما می توانید در صورت تمایل این سیم کارت را با قیمتی چند برابر قیمت نرمال سفارش دهید تا حتی در کمتر از 24 ساعت این سیم کارت به واسطه پیک برای شما ارسال شده و هزینه آن دریافت شود.
تا اینجای کار مشکل خاصی به نظر نمیرسد و ممکن است عده بسیاری برای این که تماس گیرندگانشان راحتتر بوده و شمارهای واحد از آنها داشته باشند نسبت به این موضوع اقدام میکنند اما ...
طی این مدت بارها مشاهده شده که شرکتهای کلاهبرداری از این شیوه کمک گرفته و پس از تماس با مشترکان، سیم کارتی را با پیک برای آنها ارسال میکنند اما پس از انکه افراد هزینه را به پیک پرداخت میکنند متوجه میشوند که شماره مورد نظر هیچ شباهتی با شماره آنها نداشته و یا حتی مثلا به جای سیم کارت دائم سیم کارت اعتباری یا دیتا برای آنها ارسال شده است.
در این میان یکی از شیوههای جالبی که وجود دارد و به تازگی برخی کاربران با آن مواجه شدهاند آن است که فردی با یک شماره همراه با آنها تماس میگیرد و اعلام میکند که شماره مورد نظر آنها را برایشان ارسال خواهد کرد و در اکثر موارد تماسهای دریافتی این شمارهها بسته بوده و فرد پس از پرداخت هزینه دیگر امکان برقراری تماس با آن شرکت را نخواهد داشت.
همچنین در بسیاری موارد دیده شده که خط اعتباری شماره مورد نظر از مدتها قبل فعال بوده و صاحب دیگری دارد اما با این وجود در ازای پرداخت بهایی چند برابر سیم کارت معمولی وعده آن به فرد دیگری داده شده است.
البته این موارد تنها برخی از سوء استفادههایی هستند که صورت میگیرد و در این زمینه تاکنون پلیس فتا هم هشدارهای مختلفی به مردم داده و از مردم خواسته است در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice. ir بخش تماس با ما، گزارش کنند.
ایرانسل از امکان استفاده رایگان از سه بازی آنلاین ایرانی توسط مشترکین وایمکس خود خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل؛ مشترکین وایمکس ایرانسل که علاقهمند به بازیهای آنلاین هستند، میتوانند با عضویت در سایتهای www.gorz.ir ، www.speedup.ir و www.asmandez.ir ، بدون احتساب در حجم ترافیک اینترنتشان، به صورت آنلاین و رایگان از این بازیهای رایانهای مهیج ایرانی بهرهمند شوند.
براساس این گزارش، بازی"گرز" یک بازی استراتژیک و کاملا ایرانی است، بازی "آسمان دژ ۲" هم یک بازی آنلاین ایرانی با مبنایی استراتژیک و فضایی است که در سال ۲۸۰۸ اتفاق می افتد.
بازی "سرعت بیشتر" هم مسابقه ایرانی برخط دیگری است که برای شرکت در آن تنها کافیست به گاراژ آنلاین خودتان بروید ، درب ماشینتان را باز کنید، استارت بزنید و در این مسابقه شرکت کنید. در این بازی اگر بتوانید از رقبای خود پیشی بگیرید برنده خواهید شد و به موجودی حساب شما افزوده می شود ، سپس می توانید یک ماشین اسپرت دیگر بخرید و با آن در مسابقات جدید شرکت کنید.
به سه نفر برتر بازیهای گرز و آسمان دژ2 براساس رتبهبندی و قوانین بازی، یک مودم همراه و یک سال اشتراک رایگان وایمکس از سوی ایرانسل اهدا خواهد شد.
علاقه مندان برای شرکت در این مسابقات سرگرم کننده، می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت ایرانسل به آدرس www.irancell.ir مراجعه کنند.
پیامک تلفن ثابت سرویسی است که مدتی از ارائه آن میگذرد با این وجود اگرچه شرکتهای مختلف از این سرویس استقبال خوبی کردهاند، اما به نظر میرسد در میان عامهی مردم استفاده از پیامک تلفن ثابت چندان جا نیفتاده است.
سمیعالله صادقی- عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران - در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان استفاده کاربران خانگی از این سرویس گفت: معمولا برای ارسال و دریافت این نوع پیامکها به گوشیهای خاصی نیاز است که شاید عدم دسترسی کاربران به این نوع گوشیها یکی از مهمترین دلایل استفادهی به نسبت کمرنگ کاربران خانگی از این سرویس باشد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر از آنجا که گوشی تلفن ثابت مانند تلفن همراه وسیلهای شخصی نیست و تمامی اعضای خانواده می توانند به پیامکهای آن دسترسی داشته باشند، تا حدی استقبال از این سیستم کمرنگ شده اما با این وجود شرکتهای مختلف از این سرویس استقبال خوبی داشتهاند.
او در عین حال عنوان کرد: زمانی که بحث پیامکهای تلفن ثابت مطرح شد در واقع این پیامکها به عنوان مکملهای پیامکهای موبایلی مطرح شدند و حال کاربران میتوانند از طریق یک کیبرد و رایانه و با دسترسی به اینترنت بدون اشغال شدن خطهایشان از این سیستم استفاده کنند و برای این کار تنها کافی است به مراکز مخابراتی و یا پایگاه اینترنتی مخابرات استان تهران مراجعه کنند تا بتوانند نام کاربری و رمز ورود مخصوص خود را دریافت کنند.
صادقی همچنین یادآور شد: در نهایت پیامکهای تلفن ثابت در ابتدای راه هستند و به مرور با میزان استفاده از آنها در سطح جامعه گسترش خواهد یافت.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران دربارهی هزینه این پیامکها هم توضیح داد: اگر قرار باشد پیامکی از یک تلفن ثابت به یک تلفن ثابت دیگری در همان شهر ارسال شود، هزینهی آن معادل یک پالس یعنی 51.03 خواهد بود. در صورتی که پیامکی به تلفن همراه و یا استان دیگری ارسال شود هم هزینهی آن معادل دو پالس محاسبه خواهد شد.
صادقی در پایان یادآور شد: در صورتی که حجم پیامکهای ارسالی زیاد باشد و به عنوان مثال یک شرکت از این سیستم استفاده کند، تعرفهها با قیمت ارزانتری نیز قابل ارائه خواهد بود.